Tag Archives: tolong menolong dalam kebaikan

Tulung Tinulung ing Kesaean

Standard

Jamaah jumat ingkang dimuliaaken dening Allah.

Wonten ing ndalem kesempatan ingkang sae puniko, kawulo ngajak dumateng panjenengan sami, monggo kito sareng-sareng tanswah netepi taqwa dumateng Allah ta’ala kanti nindak ake sedoyo perkawis ingkang dipun perintahaken lan nebihi sedoyo perkawis ingkang dipun larang, supados kito sesarengan pikantuk kabegjan lan kamulyan, awit saking alam ndonyo ngantos benjing wonten ing akhirat.

Monggo kito giyataken tali persaudaraan kito, kaliyan saling tulung-tinulung wonten ing kesaean lan taqwa lan sampun ngantos kito puniko tulung-tinulung wontening perkawis maksiat dhateng Allah ta’ala. Read the rest of this entry